Christian Landgren – Agil design med autonoma team eller digitalisering 2.0

Medieteknik Live / Öppen föreläsning i medieteknik med Christian Landgren –
Agil design med autonoma team eller digitalisering 2.0

Välkomna till en föreläsning med Christian Landgren, VD och grundare av Iteam. Föreläsningen består av två delar där Christian delar med sig av historien om den Öppna skolplattformen och hur Iteam arbetar utifrån deras lärdomar från 27 år av digitalisering. Historien om Öppna skolplattformen är en fallstudie i skillnaden mellan gammal digitalisering och ny. Hur en gammal organisation som är van vid vattenfall reagerar när en agil uppstickare utmanar.

Den andra delen av föreläsningen handlar om hur Iteam jobbar med erfarenhet och lärdomar från 27 år av digitalisering. Vilka metoder de använder och hur de organiserar sig. Hur UX-research används som del att både designa produkten och hjälpa kunder att förstå sin affär. Hur agila autonoma team kan känna ägarskap över den produkt de hjälper sina kunder att utveckla. Föreläsningen avslutas med en allmän diskussion om psykologi, ledarskap, öppen källkod som process, organisation och om vart framtiden är på väg.

Om Christian Landgren

VD och grundare av Iteam sedan 1995. En av Sveriges bästa programmerare enligt IDG, tech-entreprenör. Grundare av Öppna Skolplattformen. TEDx talare och en av Sveriges tyngsta opinionsbildare inom digitalisering enligt Dagens Opinion. Initiativtagare till priset Sveriges Bästa API och en av 50 mest inflytelserika techprofiler enligt IDG. Årets digitala inspiratör 2022.

1 mars kl. 13